SAPPI ROTTERDAM NOORD

SAPPI ROTTERDAM NOORD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sappi Rotterdam Noord. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2021 om 16:31 Weer even heerlijk als altijd!
30 okt 2021 om 16:58 Bezorging duurde erg lang. Verkeerde koekje gekregen, deze vond ik niet lekker. Geen rietje bij mijn sapje. Vond het niet top.
20 okt 2021 om 16:38 Gezond, kwaliteit en lekker
15 aug 2021 om 16:51 Smoothies van hier zijn de lekkerste.
13 aug 2021 om 18:06 Heel erg lekker en snel bezorgd. Aanrader
26 jul 2021 om 13:03 Hoi Sanne & Sara! Ik werd wakker met 1 van de ergste katers in me leven. Toen kwam ik de Hangover Killer tegen, ik wist gelijk dat ik die moest ik hebben! Het sapje was heerlijk en de cheesy tosti was prima, alleen miste ik een ''cheese pull''.
18 jul 2021 om 18:08 Snelle bezorging en de lekkerste sapjes!
18 jul 2021 om 14:09 De kip avocado sandwich was lekker, het enige minpunt was de avocado met bruine plekjes. De berry smoothie was ook erg lekker!
17 jul 2021 om 15:58 Ik had de vegan zalm pokebowl, ginger shotje en een rode bieten smoothie besteld. De pokebowl was niet heel speciaal maar had er zelf wat meer wasabimayo en sojasaus aan toegevoegd en toen was het heerlijk. Verrassend lekker die vegan zalm ook!
11 jul 2021 om 17:23 Super snel bezorgd. Beleg van het broodje lag deels onderin de zak. Smaak was goed. Smoothie een dikke 10.
7 jul 2021 om 13:42 Food was great but the avocado in chicken bowl was brown. No problem until now :/ also SUE bites were not in ’stock’ which was disappointing.
4 jul 2021 om 19:03 Heerlijke lunch, echt een aanrader.